Mourinho’dan sürpriz Samet Akaydin hamlesi

Mourinho’dan sürpriz Samet Akaydin hamlesi
Fenerbahçe’de bugün Samandıra’ya giderek sezon çalışmalarına başlayacak olan Mourinho, Gürcistan maçında forma giyen 3 Fenerbahçeli futbolcu hakkında görüşünü paylaştı

A Milli Takım'ın Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçı izleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, milli takımda oynayan 3 Fenerbahçeli futbolcuyu beğendi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Mourinho, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda önceki akşam oynanan Türkiye-Gürcistan maçını izledi.

Millerin 3-1 kazandığı karşılaşmada özellikle sarı-lacivertli oyuncular Samet Akaydin, Mert Müldür ve Ferdi Kadıoğlu'nu dikkatle takip eden Portekizli çalıştırıcı, mücadele sonrası yönetim ile görüntülü olarak görüşme gerçekleştirdi.

Üç oyuncunun da performansını çok beğenen tecrübeli hocanın, özellikle Mert'in attığı gol ile Samet'in son anlarda defansta yaptığı kritik müdahaleye övgü yağdırdığı öğrenildi.

Samet Akaydin geçen sezon devre arasında Yunanistan’ın Panathinaikos takımına kiralanmıştı. Akaydin, sürekli oynamak ve EURO 2024’e hazır olmak için bu transferi gerçekleştirdiğini söylemişti.

Bu arada görüşmede transfer konusu da kısa olarak konuşuldu. Yönetime daha önce bir ön rapor sunan Mourinho'nun çalışmalar hakkında bilgi aldığı ve yapılacak takviyelerin en kısa sürede gerçekleşmesinin önemli olduğuna vurgu yaptığı ifade edildi.

Öne Çıkanlar