Mourinho'dan Lugano maçı sonrası yönetime transfer mesajı! 'Kupalar için savaşmak istiyorsak...'

Mourinho'dan Lugano maçı sonrası yönetime transfer mesajı! 'Kupalar için savaşmak istiyorsak...'
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Lugano'yu 2-1 mağlup ederek tur atladı. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Jose Mourinho transfer hakkında yönetime mesaj verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Lugano'yu 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.

Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

"Aslında bu dönemde her şey önemli. Mükemmel senaryo, bütün oyuncuların ilk günden bizimle olması olurdu. Bu şartlar altında çalışmak zor. Oyuncuların hepsi farklı durumda oluyor. Benim yapabileceğim tek şey, onları tebrik etmek. Ferdi, sadece 5-6 idman yaptı ama 80 dakika oynadı. Maçın zor olacağını biliyordum, pazartesi günü hayatta kalmalıyız demiştim. Rakibimiz iyi bir takım bize zorluk yaşattılar. Sakin kaldık. 1-1'den sonra her şey bizim elimizdeydi, zorluk yaşamadık. Turu geçtik ve hayatta kalmayı başardık."

"Takımın üst düzey olması lazım"

"Pazartesi günü basın toplantısında transferler hakkında söyledim, ben dar ama çekişmeli bir kadro istiyorum. Eğer kupalar için savaşmak istiyorsak takımın üst düzey olması lazım. Elimizde pek çok çözüm olmalı. Bir oyuncunun her maç oynaması imkansız. Şu anda da elimde 3 tane üst düzey forvet oyuncusu var. Güçlü oyuncular. Elimde olan forvetlerden daha mutlu olamazdım. Çift forvet oynamamız da mümkün olabilir. Vaktimiz olduğunda da bunu da deneyeceğiz."

Lille değerlendirmesi

"Hiçbir şey çalışmadık. Tabii ki onları geçen yıldan tanıyorum. Tek odağımız Lugano'ydu. Adım adım bakmamız gerekiyor. Şu andan itibaren Lille'i konuşabiliriz. Çarşamba havuz başında güneş altında biraz vakit geçirdikten sonra Lille için çalışmaya başlayacağız."

.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar