Mourinho: Tadic’in bir beyni var

Mourinho: Tadic’in bir beyni var
Fenerbahçe’nin Twente ile oynadığı maçı değerlendiren Jose Mourinho, Tadic’in goldeki becerisini överken “Rakibin hakkını da vermeliyiz, iyi oynadılar” dedi

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı.

Sarı Lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho, goldeki becerisi nedeniyle Tadic’i överken "Tadic'in beyni var ve oyunu beyniyle oynuyor. Onun attığı gol, dün çalıştığımız bir goldü. Eğer 10 yıl önceki hızına sahip olsaydı onu daha çok sağda değerlendirebilirdim. İnsanların onu neden sağda bu kadar kullandığımı anladıklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Mourinho oyuncu değişiklikleri hakkında açıklama yaparken “Rakibe hak ettiği hakkı teslim etmeyebiliyor gazeteciler. Biz bugün Twente karşısında zorluk yaşadıysak rakibimizin hakkını da teslim etmemiz gerekiyor. Siz futbol oynadınız mı bilmiyorum ama ben oynadım. Düşük seviyede oynadım, kötü bir futbolcuydum ama oynadım. Sarı kartı olan bir savunmacının aynı performansı koruyarak oynaması zordur. Jayden bugün 12. dakikada sarı kart gördü.” sözleriyle izahta bulundu.

Gelen soruların çokluğu karşısında basın toplantısının bir süresinin olduğunu hatırlatan Portekizli teknik adam "Bir gün belki gazetecilerle Samandıra’da oturup, basın toplantısında açıklayamadığım şeyleri açıklayabilirim. Burada yeterli vakit olmadığı için her şeyi açıklamak zor." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar