Mourinho, Fenerbahçe'ye gelmek için Ali Koç'tan ne talep etti?

Mourinho, Fenerbahçe'ye gelmek için Ali Koç'tan ne talep etti?
Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olmaya hazırlanan Ali Koç, Roma'dan ayrılan ve boşta olan ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile bir görüşme yaptı.

Fenerbahçe'de seçim öncesi hareketlilik yaşanıyor. Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığa aday olup olmayacağı henüz belli değil. Başkan adayı Sadettin Saran ile görüşecek olan Koç'un kararını bu görüşme sonrası açıklaması bekleniyor.

Ali Koç'un adaylık süreci öncesi ünlü teknik adam Jose Mourinho ile bir araya geldiği ileri sürülüyor. THY'nin reklam çekimleri için kısa süre İstanbul'a gelen Portekizli teknik adam ile görüşen sarı-lacivertliler, deneyimli hocanın şartlarını öğrendi.

15 milyon euro maaş istedi

Ali Koç'a Mourinho'nun yıllık 12 milyon euro maaş istediği iletildi. Mourinho'nun ekibi için de 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Son olarak Roma’da görev yapan ve adı birçok dev kulüple anılmasına rağmen herhangi bir takımla anlaşmayan Mourinho geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada futbolu özlediğini ve güzel antrenman tesislerine sahip herhangi bir takımda görev yapabileceğini açıklamıştı.

Öne Çıkanlar