Montella, 6-1 yenildikleri Avusturya’yı anlattı: Onları iyi biliyoruz

Montella, 6-1 yenildikleri Avusturya’yı anlattı: Onları iyi biliyoruz
Hamburg’daki Çekya- Türkiye maçındaki tribünler her iki ülkenin hocalarının dilinden düşmüyor

EURO 2024’teki Çekya- Türkiye maçında stadın 4/5’lik bölümünü dolduran Türk taraftarların inanılmaz desteği ve şovları turnuvanın gündemi oldu.

Çekya Teknik Direktörü İvan Hasek “Ömründe böyle bir şeyi ilk kez yaşıyorum” diyerek seyircden ne kadar etkilendiğini dile getirdi.

Milli Takımımızın İtalyan hocası Vincenzo Montella da Hamburg’taki seyirciye övgüler yağdırdı:

"Ben kariyerim boyunca böyle bir taraftar desteği, sevgisi, ilgisi ve şovu görmedim. Türkler yani biz, muhteşemdik. Her gittiğimiz her statta bunu yaşadık. Şimdi tarih yazmaya devam etmek istiyoruz. Hak etmediğimiz eleştirilere maruz kaldık ama bunun üstesinden gelmeyi başardık, bu da beni mutlu eden bir unsur. Ben baskıya alışığım, beni rahatsız etmiyor. İkinci golden sonra omzumuzdan büyük bir yük kalktı."

Montella, son 16 turundaki rakipleri Avusturya hakkında "Avusturya'yı biliyoruz. Nasıl oynadıklarını gördük. Çok zor bir gruptan lider çıktılar. Bu da onlar hakkında çok şey söylüyor. Organizeler, fiziksel olarak çok iyiler ve kulüp takımı gibiler. Bizim, işin duygusal boyutu üzerine çalışıp geliştirmemiz gereken yönler var. Gruptan çıkma başarısı bizi baskıdan kurtarır" diye konuştu.
A Milli Takımımız, EURO 2024 öncesi yaptığı hazırlık maçında Avusturya’ya 6-1 yenildi.

Öne Çıkanlar