Kerem Aktürkoğlu şov yaptı; Ahmet Çakar, Dursun Özbek ve Okan Buruk'a çattı: 'Utanmalısınız...'

Kerem Aktürkoğlu şov yaptı; Ahmet Çakar, Dursun Özbek ve Okan Buruk'a çattı: 'Utanmalısınız...'
A Milli Takım formasıyla İzlanda'ya hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılığı tartışmaları beraberinde getirdi. Ahmet Çakar, Kerem'in Galatasaray'da mobbinge uğradığını belirterek Dursun Özbek ve Okan Buruk'a sert sözlerle yüklendi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Kerem Aktürkoğlu, attığı 3 golle hat-trick yaparak karşılaşmaya damga vurdu.

Eski hakem Ahmet Çakar ise Beyaz Futbol programında Benfica'ya transfer olan Kerem'in Galatasaray'dan ayrılış süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Oyuncunuza sahip çıkamadınız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk'u topa tutan Çakar, "Sizde utanma yok. Sosyal medyada bir takım aklı evvellerin gazına gelerek oyuncunuza sahip çıkamadınız" dedi.

"Büyükekşi'ye şükredin"

Karaborsa yolsuzluğu ve CIA Başkanı'nın Florya tesislerine gelmesini hatırlatan Çakar, "Bu işlerle uğraşmaktan elinizdeki değerleri birer birer kaybettiniz. Sonra da hokkabazlık yapıp dünyanın parasına oyuncu transferi yapıyorsunuz. Mehmet Büyükekşi'ye şükredin, 2 sene onun sayesinde şampiyon oldunuz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar