Kerem Aktürkoğlu, Harry Potter sevincinin nasıl doğduğunu anlattı

Kerem Aktürkoğlu, Harry Potter sevincinin nasıl doğduğunu anlattı
Sosyal medyada yayın açan Benficalı futbolcu, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Kendisi ise özdeşleşen sevinç gösterisinin perde arkasını da anlattı

Sezon başında Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sosyal medyada yayın açarak sorulara cevap verdi.
Harry Potter sevincinin nasıl doğduğu şeklindeki soruya yanıt veren Aktürkoğlu, "Bir gün tek başıma (Florya’daki) restoranda yemek yiyordum, Eray Abi (Sözen) ve Fatih Hoca girdi içeri. Eray Abi beni görünce, “Hocam, Harry de yemek yiyormuş” dedi. Normalde insan, “Harry kim” falan diye bir şey söyler, hoca da klasik kıvrak zekasıyla, “bir sihrini göremedik” dedi, sonra hepimiz güldük tabii, “neyse görürüz” yaptı. Sonrasında da bu sevinç doğdu” şeklinde anlattı.

Kerem Aktürkoğlu’nun açıklamalarından bazı satırbaşları şöyle:

"Galatasaray taraftarına kırgın değilim. Taraftarımızı seviyorum. Sizinle birlikte sevinip sizinle üzülüyorum. Hiçbir şey değişmedi, hiçbir şey bitmedi."

"Abdülkerim (Bardakcı) abiyle alakalı çok GYM yapıyor, boks yapıyor diye 'O yüzden formdan düştü' dediler. Avrupa'da takıma zorunlu olarak yaptırıyorlar. Benfica'da boks torbası var. Birileri yayın açıyor; orada söylüyor sonra herkes buradan sallamaya başlıyor. Bilimsel bir bilgin var mı da konuşuyorsun?”

“Fotoğrafla yorum yapılıyor. Fotoğraf üzerinden maç değerlendirmesi mi olur? Video ile pozisyon yorumlamıyor, fotoğraf ile yorumluyor..."

"Barış Alper ile küs değiliz. Hayatın akışı. Herkesle çok çok samimi olamıyorsunuz. Çok iyi bir oyuncu ve çok iyi insan. Başarılı olacaktır da. Küs değiliz.”

"Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var. Ama ben Galatasaraylıyım. Yanlış değil, bizimkisi doğru yol. Onlarınki yanlış da belki bir gün farkına varırlar..."

“Galatasaray'da kaptan olmak hayallerimin ötesindeydi. Ben sokakta yürüdüğümde insanlar bana kaptan diyor, bana yorumlarda kaptan diyorlar. Önemli olan insanların bana kaptan diyor olmaları."

Kerem Aktürkoğlu başarısının sırrını da şu sözlerle anlattı:

"Hayalleriniz varsa pes etmeyin. 25 yaşındayım hala hayallerim var. Hiçbir zaman kendime sınır koymuyorum. İnsanlar asla olduğu yeri kabul etmemeli. Hiçbir şey için geç değil..."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar