Erden Timur gidiyor, Abdürrahim Albayrak geliyor!

Erden Timur gidiyor, Abdürrahim Albayrak geliyor!
Galatasaray'da yeniden aday olan Dursun Özbek listesini bugün verecek. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un yeni dönemde yüzde 99 ihtimalle yönetimde yer almayacağını ileri sürüldü.

Galatasaray’da başkan adaylığını resmen açıklayan Dursun Özbek yönetim listesini bugün Divan Kurulu’na verecek. Özbek’in listesinde kimlerin olacağı ise soru işareti yarattı. Abdürrahim Albayrak’ın Adana Demirspor- Galatasaray maçını tribünden izlemesi Özbek’in listesinde değişikliğe gideceği şeklinde yorumlandı.

Hürriyet gazetesi ise Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un yeni dönemde yüzde 99 ihtimalle yönetimde yer almayacağını iddia etti.

Haberde Erden Timur'un eşinin rahatsızlığına ve işini 2. plana atmasına rağmen yönetimin yanında olmadığını düşündüğü vurgulandı. Erden Timur'un özellikle Ali Koç ve Fenerbahçe’nin kendisine hedef alan çıkışlarında destek bulmadığını düşündüğü, üzgün ve yorgun olması sebebiyle de yüzde 99 ihtimalle Dursun Özbek'in ekibinde devam etmeyeceği belirtildi..

Dursun Özbek ve ekibinin ise Erden Timur'u ikna etmek için devrede olduğu kaydedildi.

Erden Timur, GSYİAD’ın dün yapılan ‘Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde yeni yönetimde yer alıp yer almayacağı hakkında kısa bir açıklama yaptı. Timur "Böyle bir suni gündeme gerek yok. Ben Sportif AŞ'de görevliyim. Yönetim listesinde olmasak da görevim devam ediyor." dedi.