Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu odasını bastı mı: Biz basma işlerini bıraktık, artık Mevlana gibiyiz

Hacıosmanoğlu, Tahkim Kurulu odasını bastı mı: Biz basma işlerini bıraktık, artık Mevlana gibiyiz
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunu kucaklamaya çalıştığını söyledi. Hacıosmanoğlu, VAR odasından canlı yayın fikrine ise UEFA’nın izin vermediğini söyledi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futboluna dair açıklamalarda bulundu. Hürriyet’e konuşan Hacıosmanoğlu’na “Bazı hakemlerin, hakemliğinin bitirilmesi için Tahkim Kurulu toplantısını bastınız mı” sorusu yöneltildi. İbrahim Hacıosmanoğlu bu soruya "Biz basma işini bıraktık. Mevlana’ya döndük artık. Konumum neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum. Hakem konusunda Rosetti, üstü kapalı konuşmaya çalıştı, izin vermedim. Biz o konuyu kapadık, kafasının arkasında tilki olmayan pırıl pırıl genç hakemler vereceğiz size dedim. Kimse Tahkim Kurulu’na talimat vermiyor." karşılığını verdi.

"Sayın Gündoğdu, hakem camiasında 8 Mart 2022’de yarım bıraktığınız operasyonu tamamlamak için mi yeniden görev aldınız?" sorusuna karşılık İbrahim Hacıosmanoğlu "Buna ben cevap vereyim. Ferhat bey kişisel hırsları için görev almadı. Bizzat ben kendisini davet ettim. 8 Mart’ta yarım kalan hesabını tamamlasın diye değil." yanıtını verdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu “Ben VAR odasının da canlı yayınlanmasını istedim. Maç seyredenler aynı zamanda VAR odasını da canlı izlesin diye ama UEFA buna izin vermedi” açıklamasında da bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar