Gürcan Bilgiç: Fenerbahçe ‘Kusursuz Fırtına”ya hazır

Gürcan Bilgiç: Fenerbahçe ‘Kusursuz Fırtına”ya hazır
Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Lugano- Fenerbahçe maçı öncesi takımı ve yeni hocayı değerlendirdi

Fenerbahçe yeni sezonun ilk resmi maçını bu akşam İsviçre’de oynayacak. Sabah gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, Lugano- Fenerbahçe maçını değerlendirdi:

"Dört hazırlık maçında ilk onbiriyle çok oynamadı Mourinho... Tüm hesabını bu maç için yaptı aslında. Değişiklikleri bile 70'ten sonra gerçekleştirdi. Kadrosunu hazırladı. Lugano'nun 40 milyon Euro değerinde olmasını da küçümsemedi. Hull City maçının karakteri, aslında bu maçın planıydı. Topu rakibe veren, kaleyi pozisyona kapatan, fırsat ve geçiş hücumlarıyla da beş gol atan bir takım. Mourinho hiç kibire kapılmadan önce yenilmeden İstanbul'a gelecek, Kadıköy'de fişi çekecek. Bence, iki maçı da kazanacaklardır."

Bilgiç, “En-Nesyri transferi Fenerbahçe'ye ne katar? Maliyeti hakkındaki yorumunuz nedir?” sorusuna da şu yorum yaptı:

"Transfer sürecinde Ali Koç yönetimi 100 milyon Euro'ya yakın bir bütçe oluşturdu. Seçimlere baktığımızda en yüksek oranı santrfora ayırdığı zaten göründü. Rakamın 15 veya 25 olması çok önemli değil, "kusursuz fırtına" için hazırlandılar. Mourinho'nun "abartmayın" uyarısına rağmen listesindeki ilk isim için tüm imkanlarını da kullandılar. Bu transfer hem Mourinho'ya bir hediye, hem de birlikte yürüyecekleri yol için taşıdıkları ciddiyeti gösteriyor."

Öne Çıkanlar