Kulübü resmen açıkladı: Galatasaray’a Danimarkalı sağ bek

Kulübü resmen açıkladı: Galatasaray’a Danimarkalı sağ bek
Kopenhag’tan yapılan açıklamada, "Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir” denildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, imza aşamasına gelmeden isim açıklamazken, talip olduğu kulüpten bir bilgilendirme geldi.

Kopenhag Kulübü, Elias Jelert hakkında açıklama yaptı:

"Futbolcu Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır."

Danimarka basını, Galatasaray’ın 21 yaşındaki sağ beke bonuslarla birlikte yaklaşık 10 milyon € teklif ettiğini yazmıştı.

Tipsbladet’da yer alan haberde, Galatasaray'ın Elias Jelert ile ilgilendiği ve yaklaşık 10 milyon euro, yani 75 milyon Danimarka kronu teklif ettiği belirtilmişti.

Öne Çıkanlar