Galatasaray’da sürpriz iddia; Erden Timur başkan olarak dönüyor

Galatasaray’da sürpriz iddia; Erden Timur başkan olarak dönüyor
Galatasaray’da erken seçim rüzgarları eserken Adnan Polat ile Erden Timur’un ‘eşbaşkanlık’ formülü ile seçime girebileceği konuşuluyordu. Timur tarafından bu teklife farklı bir yanıt geldi

Galatasaray’da erken seçim rüzgarları esmeye başladı. Sarı Kırmızılı camiasından yükselen Erden Timur sesleri sonrası gündeme Adnan Polat iddiası geldi.
Halktv’nin haberine görevGalatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Ekim ayında yapılacak Mali Genel Kurul öncesinde erken seçime gitmeyi planladığı Sarı Kırmızılı camiada hareketliliğe neden oldu.

Eski Divan Kurulu Başkanı ve eski başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu erken seçim olasılığından bahsetti. Hamamcıoğlu, "Ekim ayında yapılacak Genel Kurul'da ibra olabilmek için, hemen öncesinde duyurulacak bir erken seçim kararı beni şaşırtmaz. Tarih tekerrürden ibarettir" dedi.

Futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, bazı kongre üyelerinin geçici dönemde Adnan Polat'ı aday yapmak istediklerini ifade etti. İddialara göre Polat, yeterli desteği alırsa adaylığını açıklayacak. 71 yaşındaki iş adamına eski yöneticiler Haldun Üstünel, Hakan Üstünberk ve Yiğit Şardan'ın destek verdiği öğrenildi.

Ayrıca, camianın önde gelen isimleri Polat ve Timur'un ortak liste yaparak 'Eş başkanlık' tarzında bir yönetim oluşturmasını teklif etti, ancak Timur bu teklife sıcak bakmadı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanvekili Erden Timur'un arası Florya projesi nedeniyle açılmıştı. Timur, Florya projesini kulübün kendi imkanları ile değerlendirmesinden yanaydı.

Bu süreçte Adnan Polat, Özbek'i destekledi ve proje kapsamında kurulan komisyonun başkanı seçildi. Timur’un Adnan Polat’ı bu süreçteki tavrı nedeniyle Polat'la çalışmak istemediği belirtiliyor…

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar