Galatasaray'da seçim kartları açılıyor... Ünal Aysal ve Alp Yalman da devreye girdi

Galatasaray'da seçim kartları açılıyor... Ünal Aysal ve Alp Yalman da devreye girdi
Galatasaray şampiyonluk yarışına odaklanmışken seçime yönelik çalışmalar da hız kazandı.

Galatasaray şampiyonluk yarışına odaklanmışken bir yandan de seçim çalışmalarına yönelik gelişmeler yaşanıyor.

Hürriyet'in haberine göre; Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un yeni dönemde görev almayacak. Eşinin rahatsızlığına ve işini 2. plana atmasına rağmen özellikle Fenerbahçe’nin kendisini hedef aldığı süreçte yalnız bırakıldığını düşünen Erden Timur kırgın ve üzgün olduğu ayrıca yorgun olması sebebiyle Özbek’in ekibinde yüzde 99 ihtimalle devam etmeyecek. Ancak yine de yüzde 1 ihtimal için gerek Özbek ve ekibi, gerekse taraftarlar Timur’u fikrini değiştirmek için devrede.

Batum, tek adaylı bir seçim olmaması için aday oldu

Prof. Dr. Süheyl Batum, Dursun Özbek’le başkanlık için 25 Mayıs’ta rekabete girecek. Galatasaray’ın futbol dışında iyi durumda olmadığını, gayrimenkul projelerinin çok kritik bir noktada bulunduğunu ve kulübün yönetilemediğini düşünen Batum’un tek adaylı bir seçim olmaması için göreve talip olduğu ifade edildi.

Batum’un başkanlık yarışını kazanması halinde sarı kırmızılıların eski başkanı Ünal Aysal’ın Sportif A.Ş. Başkanı olması planlanıyor. Tarafların bu konuda anlaşmaya vardığı da kulislerde konuşuluyor.

Yine Galatasaray’ın bir diğer eski başkanı Alp Yalman ise Batum’un seçilmesi durumun da Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek.

Burak Elmas yönetiminin başkan yardımcısı Rezan Epözdemir de Süheyl Batum’un yönetimin kurulu listesinde yer alacak diğer bir önemli isim olacak. Yine Ünal Aysal yönetiminde Galatasaray’da yönetim kurulu üyeliği yapan Mete İkiz de Batum’un listesinde yer alan isimlerden biri.