Galatasaray’da futbolun patronu değişiyor; Erden Timur’un yerine gelecek isim belli oldu

Galatasaray’da futbolun patronu değişiyor; Erden Timur’un yerine gelecek isim belli oldu
Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, Erden Timur’u ikna edemedi. Timur’un yarın bir basın toplantısı düzenleyerek Sportif AŞ’den istifa etmesi bekleniyor

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek’in yeni yönetim dönemi başlarken Sportif AŞ konusundaki belirsizlik henüz netlik kazanmadı.

Dursun Özbek ile Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur arasında, Florya tesislerinin yeniden değerlendirilmesi konusundaki görüş ayrılığı giderilemedi.

Timur’un hem başkanla yaşadığı görüş ayrılığı, hem de camia içindeki eleştiriler nedeniyle kırgın olduğu ileri sürülüyordu. Erden Timur’un yarın (salı) bir basın toplantısı düzenleyerek Sportif AŞ’deki görevinden ayrılması bekleniyor.

Erden Timur’un olası ayrılığında futbolun başına gelecek isim de netleşmeye başladı. Dursun Özbek’in yeni yönetiminde yer alan İbrahim Hatipoğlu’nun futboldan sorumlu yönetici olması bekleniyor.

Başka bir iddia ise Okan Buruk ile ilgili. Sözleşmesi biten Okan Buruk’un devam edeceğinin duyurulması ancak resmi imzaların atılmaması kafaları karıştırdı. Okan Buruk’ta yaşanacak bir pürüz durumunda alternatifinin Fatih Terim olduğu ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar