Galatasaray - Vakıfbank kadın voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman, nerede?

Galatasaray - Vakıfbank kadın voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman, nerede?
Galatasaray - Vakıfbank maçı ile 2024/2025 Sultan Ligi başlıyor. Galatasaray - Vakıfbank kadın voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman, nerede diye merak edenler için bir yazı hazırladık.

Galatasaray - Vakıfbank kadın voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman, nerede diye merak edenler tüm bilgileri yazımızda bulabilecekler.

Sultanlar Ligi 2024-2025 sezonu Galatasaray - Vakıfbank maçıyla başlıyor. Galatasaray - Vakıfbank maçı 5 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 13.00'de başlayacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. İki takım Üsküdar'daki Burhan Felek Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - Vakıfbank karşılaşmasının saat kaçta başlayacağını, hangi kanalda yayınlanacağını ve ne zaman, nerede oynanacağına dair bilgileri aktırdık. Şimdi de Galatasaray ve Vakıfbank voleybol kadın takımlarının geçen sene ligi nasıl bitirdiğine bakalım.

GALATASARAY LİGİ 6'NCI BİTİRDİ

Galatasaray, geçen sene Sultanlar Ligi'ni 6'ncı olarak bitirmişti. Galatasaray, normal sezonu 6'ncı bitirince Klasman Play-off'una katılmaya hak kazanmıştı. Galatasaray, play-off beşincilik seri maçlarında Kuzeyboruspor'a yenilince ligi de 6'ncı olarak bitirdi.

VAKIFBANK YARI FİNALDE ELENDİ

Vakıfbank, geçen sene Sultanlar Ligi'ni 3'üncü olarak bitirmişti. Vakıfbank, normal sezonu 2'nci olarak tamamlamış ve Şampiyonluk Play-off'una katılmaya hak kazanmıştı. Vakıfbank, yarı finalde Eczacıbaşı'na karşı iki maçta da yenilip elendi. 3'üncülük maçında Türk Hava Yolları'nı geçip Sultanlar Ligi'nin 3'üncüsü oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar