Galatasaray, Mourinho'nun yeni prensine göz dikti; kesenin ağzı açılacak

Galatasaray, Mourinho'nun yeni prensine göz dikti; kesenin ağzı açılacak
Galatasaray, Okan Buruk'un isteği üzerine transferde dengeleri değiştirecek bir yeteneğe yöneldi. Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun liste başı olan genç futbolcu için sarı kırmızılıların kesenin ağzını açmaya hazır olduğu belirtildi.

Süper Lig'de transfer çalışmalarına ağırlık veren Galatasaray'da taraftarları heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.

Teknik direktör Okan Buruk'un listesi doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılardan Fenerbahçelileri kızdıracak bir hamle geldi.

Nicolo Zaniolo'yu İtalya'ya göndermeye hazırlanan Galatasaray'ın yine İtalya'dan bomba bir operasyon yapmaya hazırladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin bir süredir gündeminde olan Sırp orta saha Lazar Samardzic için Galatasaray da devreye girdi. Udinese, Lazar Samardzic için 20 milyon euronun üstünde bir bonservis bedeli kazanmayı hedefliyor.

668596e65b4ed4e231352437.webp

Fenerbahçe’nin Samardzic’i kadrosuna katmak için Serie A ekibine bonuslarla birlikte 20 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı gelen haberler arasındaydı. Udinese cephesinde bu teklifin müzakerelerin başlangıç aşaması için olumlu karşılandığı yorumu yapılmış ve bonuslar olmadan yapılacak net 20 milyon Euro’luk bir teklifin transferi nihayete erdirebileceği belirtilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi