Galatasaray, Hakim Ziyech ile prensip anlaşmasına vardı

Galatasaray, Hakim Ziyech ile prensip anlaşmasına vardı
Galatasaray, Hakim Ziyech'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Hakim Ziyech'in kulübü Chelsea ile prensip anlaşmasına vardı.The Guardian, Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in, Galatasaray için sağlık kontrolünden...

Galatasaray, Hakim Ziyech'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Hakim Ziyech'in kulübü Chelsea ile prensip anlaşmasına vardı.

The Guardian, Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in, Galatasaray için sağlık kontrolünden geçmek üzere Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Milot Rashica'nın sürpriz şekilde Beşiktaş'a imza atmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Hakim Ziyech ile prensip anlaşmasına vardı.

The Guardian'da yer alan habere göre; İngiliz temsilcisinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Faslı futbolcu, Galatasaray'a transferini tamamlamak ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere Türkiye'ye geliyor.

The Guardian'ın Futbol muhabiri Jacob Steinberg, "Hakim Ziyech, Galatasaray'a transfer olmak için Chelsea'den ayrılacak gibi görünüyor. Yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçmek üzere Türkiye'ye gidiyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar