Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında; Okan Buruk’tan Osimhen- Icardi kararı

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında; Okan Buruk’tan Osimhen- Icardi kararı
Süper Lig’in 9. Haftasında Sarı Kırmızılılar Antalya’da üç puan için sahaya çıkacak. Galatasaray 19.00’daki maçta sahaya çift forvet çıkması bekleniyor

Süper Lig'de 9. hafta maçında Galatasaray bugün Antalya deplasmanında sahaya çıkıyor.

Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Saat 19:00'da başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Ligde oynadığı 8 maçın 7'sinden galip gelen Galatasaray tek beraberliğini 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa'dan almıştı. Sarı-kırmızılılar milli ara öncesi son lig maçında bir başka Antalya temsilcisi Corendon Alanyaspor'u sahasında tek golle mağlup etmişti. Sarı Kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz sakatlığı nedeniyle sahaya yer almayacak. Okan Buruk’un Barış Alper’in yerine yeni transfer Sallai’yi oynatması bekleniyor.

Galatasaray'ın bu sezon resmi maçlarda en golcü oyuncuları dörder golle Yunus Akgün, Dries Mertens, Michy Batshuayi ve Barış Alper Yılmaz. Geçtiğimiz sezonun gol kralı Mauro Icardi 3 gol, bu sezonki transferler Victor Osimhen, Batshuayi ve Gabriel Sara ise 2 golle öne çıkıyor. Okan Buruk’u bu maçta en çok zorlayacak karar ise forvet hattı olacak. Osimhen ve Icardi iyileşti ve hazır. İç sahadaki Kasımpaşa maçında çift santrfora dönen Okan Buruk’un bu akşam da çift santrfora dönmesi bekleniyor.

Antalyaspor, zorlu rakibini tam 8 yıldır yenemiyor. Akdeniz ekibinin teknik direktörü Alex de Souza ise en kritik maçına çıkıyor. Olası bir başarısız sonuç karşısında Brezilyalı teknik adamla yolların ayrılmasının gündeme geleceği belirtiliyor.

Takımların olası 11’leri şöyle:

Onvo Antalyaspor: Piric- Mert, Veysel, Thalisson, Güray - Kaluzinski, Petrusenko - Townsend, Larsson, Djenepo - Samudio.

Galatasaray: Muslera - Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs - Torreira, Sara - Sallai, Osimhen, Yunus - Icardi

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar