Fenerbahçe’de sürpriz Osayi Samuel gelişmesi

Fenerbahçe’de sürpriz Osayi Samuel gelişmesi
İngiliz basını, Osayi Samuel’e Ada’dan 3 kulübün talip olduğunu yazdı. İngilizlere göre Fenerbahçe de Nijeryalı futbolcunun ayrılmasına sıcak bakıyor

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde QPR'den transfer ederek kadrosuna kattığı Bright Osayi-Samuel için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basını, Fenerbahçe ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunan Nijeryalı futbolcu için 2 İngiliz ve 1 İskoç kulübünün takipte olduğunu yazdı.

Gazeteci Alan Nixon'ın geçtiği habere göre Fenerbahçe, ciddi bie teklif gelmesi durumunda Bright Osayi-Samuel'in İngiltere'ye dönmesine izin vermeye hazır.

26 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig'e yükselen Southampton, yine Premier Lig ekibi Wolverhampton ve İskoç devi Rangers'ın devrede olduğu vurgulandı.

QPR'de sağ kanat oynayan Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'de sağ beke evrildiğinden ve Nijeryalı futbolcunun çok yönlülüğünden bahsedildi.

Transferin önündeki tek engelin ise oyuncunun Türkiye'de aldığı maaş olabileceği kaydedildi.

Geride bıraktığımız sezonda toplam 39 maça çıkan Bright Osayi-Samuel 3061 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 6 asistlik skor katkısı verdi.