Fenerbahçe otobüsünü Hacıosmanoğlu mu kurşunlattı? Fenerbahçe yöneticisinden şok ima

Fenerbahçe otobüsünü Hacıosmanoğlu mu kurşunlattı? Fenerbahçe yöneticisinden şok ima
Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Rize’deki Fenerbahçe otobüsüne saldırı olayı ile bağlantılı olabileceğini ima etti

Fenerbahçe Kulübü, TFF seçimlerinde açık ifadelerle siyasetin spora müdahale ettiğini belirterek tepki gösterdi. Fenerbahçe Yöneticisi Hulusi Belgü sert ifadeler kullandı:

"Ne acı ki önümüze sunulan adaylardan bir tanesi, Galatasaray'ın tabiriyle, biz de katılıyoruz, tarihin en kötü yönetimi ve başkanı. Bir diğeri, Fenerbahçe otobüsü kurşunlandığı dönemde 'Öyle bir eylem yapacağız ki belki ben Trabzonspor Kulübü başkanlığına devam edemeyeceğim' diyen bir aday."

"İki adaya soruyorum, yaşananlara ve yaşattıklarınıza bakarak siz nasıl aday olabiliyorsunuz? Aynaya baktığınızda kendinize bu koltuğu nasıl yakıştırıyorsunuz?"

"Siyasilerin kulüp başkanlarını ve belediye başkanlarını arayarak bağımsız olması gereken TFF seçimlerini nasıl etki yaptıklarını, bazı adayları talimatla geri çektiklerini gördük, yaşadık. Sayın Delegeler, Divan Kurulu'nda görevli arkadaşlarımız Sayın Milletvekilleri de siyasiler. Belediyeden arkadaş var, o da siyasi. Bunu nasıl kabul ediyorsunuz. Güçlük çekiyorum."

Öne Çıkanlar