Fenerbahçe mucizenin peşinde

Fenerbahçe mucizenin peşinde
Sarı Lacivertliler sezonun son maçında İstanbulspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için İstanbulspor'u yenmesi, Galatasaray'ın da Konyaspor'a yenilmesi gerekiyor.

20. lig şampiyonluğu için mucizeyi zorlayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında İstanbulspor’u konuk edecek. Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetirken yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Samet Çiçek üstlenecek.

Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Ezeli rakibini geçtiğimiz hafta mağlup eden Fenerbahçe, rakibiyle puan farkını 3’e düşürdü ve ikili averajda öne geçti.

Konyaspor - Galatasaray mücadelesi Fenerbahçe maçıyla aynı saatte başlayacak. Galatasaray’ın mağlubiyetle ayrılması ve Fenerbahçe’nin İstanbulspor’u mağlup etmesi durumunda Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edecek.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Michy Batshuayi, kırmızı kart cezalısı Alexander Djiku, PFDK'den ceza alan İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş ve Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Cengiz Ünder ve Rade Krunic İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nşin sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Livakovic, Mert, Becao, Çağlar, Ferdi, Osayi, Szymanski, Fred, Tadic, Dzeko, Serdar Dursun

Öne Çıkanlar