Fatih Altaylı, karaborsa bilet olayının perdesini araladı, isimleri tek tek açıkladı: Başkan da ak kaşık değil

Fatih Altaylı, karaborsa bilet olayının perdesini araladı, isimleri tek tek açıkladı: Başkan da ak kaşık değil
Galatasaray Kulübü’nde krize neden olan ve bazı yöneticilerin adının da karıştığı iddia edilen karaborsa bilet satışı olayı Sarı Kırmızılı kulübü sarsmaya devam ediyor

Galatasaray’da, aralarında bazı yöneticilerin de olduğu bir grubun biletleri karaborsada yüksek fiyata satıp haksız kazanç elde ettiği iddiası krize yol açmaya devam ediyor.

Galatasaray’da bir dönem yöneticilik de yapan gazeteci Fatih Altaylı yeni iddialarda bulundu:

"Bunların (Mevcut yönetimin) Erden Timur rahatsızlığı bu yüzdendi. Erden Timur varken bu işleri bu kadar rahat kotaramayacaklarını düşünüyorlardı.

İçeride bu olayı örtbas etmek için divan kurulu üyelerinden oluşan bir heyet kurup konuyu kapatmak istiyorlar. Başına da İrfan Aktar'ı koyacaklarmış.

Soruşturma öyle yapılmaz. Bu işleri araştırmak için uzman kuruluşlar vardır. Yönetime hodri meydan! Uzman bir kuruluşla anlaşsınlar, parayı ben ödeyeceğim. Şoförlerin, birtakım yöneticilerin banka hesaplarına...

Aracı kişilerin banka hesaplarına bir girilsin, bakın neler çıkıyor ortaya.

Bunların Erden Timur rahatsızlığı bu yüzdendi. Erden Timur varken bu işleri bu kadar rahat kotaramayacaklarını düşünüyorlardı. Dursun Özbek ile beraber bu işi çok daha rahat yaptıklarını fark ettiler. O yüzden Erden Timur'u yedirdiler, şimdi at koşturuyorlar.

Dursun Özbek de sütten çıkmış ak kaşık değil.

Eray Yazgan, Bora Bahçetepe ve Alper Narman'ın banka hesaplarına bakılsın. Mal varlıkları ile ödedikleri vergi orantılı mı, en azından buna baksınlar! Ben bu kişilerle ilgili bir dilekçe hazırlayıp maliyeye göndereceğim."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar