Eyüpspor başkanından Bursa ve Eskişehir'e çağrı: Süper Lig'i kentinize getirebiliriz!

Eyüpspor başkanından Bursa ve Eskişehir'e çağrı: Süper Lig'i kentinize getirebiliriz!
Futbola yaptığı yatırımın karşılığını bu sezon şampiyonluk olarak alan Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, yeni hedefini açıkladı. Özkaya, Galatasaraylı kimliği hakkında da konuştu

TFF 1.Lig'de şampiyonluğunu haftalar öncesinden ilan eden Eyüpspor kupasını da dün düzenlenen törenle aldı. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor gelecek sezon tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek.

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, önceliklerinin yeni stat olduğunu söylerken hedef olarak da Avrupa kupalarına katılmayı belirledi:

"Tek amacımız ülke futbolunu hak ettiği yere, uluslararası alana gururla taşımak. Halka hizmet eden bir stat projemiz var. Yaşayan bir stat. Stadımı yaptığımda ateşli bir taraftar grubuyla başarıya gittiğimi göreceksiniz. Belki bir gün Liverpool gelir ve Eyüp'te maç oynar. Neden olmasın?"

"40 yıllık Galatasaraylıyım"

"Ben kendime yatırım yapmıyorum. Ülkem ve Türk futbolu için çalışıyorum. 40 yıldır Galatasaray'da bir geçmişim, Galatasaraylılığım ve çocukluk aşkımın var olduğu bir dünya var. Hep de var olacak. Buradan doğmuş olduğum ve formasını giydiğim kulübü bir noktadan aldık. 5 yıl evvel bir hayal kurduk. Bu hayali de şampiyonlukla sonuçlandırdık."

Bursaspor ve Eskişehirspor'a çağrı

"Erokspor ile stadı ortak kullanabileceğimizi konuşmuştuk. Olmazsa Bursa ve Eskişehir'e sesleniyorum. Süper Lig'i seyretmek istiyorlarsa, bizi orada kabullenir ve bağırlarına basarlarsa, seve seve stadımız yapılana kadar halka Süper Lig'i seyrettirmek istiyoruz."

Öne Çıkanlar