Ergin Ataman'dan Fenerbahçe açıklaması

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe açıklaması
Euroleague Final Four'unda Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak olan Panathinaikos'ta Başantrenör Ergin Ataman, "Geçmişi unutmak lazım. Kazanıp finale çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Berlin'de düzenlenecek Euroleague finalleri öncesi konuştu. Ataman, Fenerbahçe Beko'yu yenip finale çıkmak istediklerini söyledi:

"Yarı finaldeki rakibimiz Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin çok önemli takımlarından biri. Biz de iyi bir ekibiz. Avrupa'nın 2 büyük basketbol takımı, yarı finalde karşı karşıya gelecek. Zorlu bir rakip. Sarunas Jasikevicius göreve geldikten sonra büyük bir çıkış gösterdiler. Sezon boyunca iyi basketbol oynadılar. Bize göre daha geniş bir kadroya sahipler. Biz daha dar rotasyonda oynayan bir takımız. Normal sezonda Fenerbahçe'ye İstanbul'da mağlup olduk. Atina'da ise yendik. Günlük performansların etkili olacağı bir maçın yaşanacağını düşünüyorum. İki takım da çok güçlü bir taraftar potansiyeline sahip. Tam bir yarı final maçı bizi bekliyor."

"2019'dan sonra Anadolu Efes'in başında Fenerbahçe'ye karşı birçok maça çıktım. Eskiye dönmemek gerekiyor. Şu an farklı bir durum var. Fenerbahçe'nin ateşli bir seyircisi var ama Panathinaikos taraftarı da o denli ateşli. Her iki taraftarın da sahadaki mücadeleye saygılı ve takımlarını destekleyen bir davranış içinde olmasını temenni ediyorum. Sahada Panathinaikos'un kazanması için gereken mücadeleyi vereceğim. Rakip takım oyuncularına ve taraftarına saygılı olacağım. Ancak benim hırsım ve kazanma azmim başka türlü yorumlanırsa bu, onların bilecekleri bir konu."

Öne Çıkanlar