Ergin Ataman: Bizim de holiganlarımız var!

Ergin Ataman: Bizim de holiganlarımız var!
Euroleague finalleri için Berlin'e gelen Panathinaikos'u otel girişinde Fenerbahçe taraftarı karşılamış ve Ergin Ataman ile taraftarlar arasında atışma yaşanmıştı. Ataman, Alman polisinin kendisini itip düşürdüğünü iddia etti.

Berlin'de oynanacak Euroleague Final Four maçı öncesi, Fenerbahçeli taraftarlar ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman arasında gergin anlar yaşandı.

Zorlu maç için Berlin'deki oteline ulaşan Yunan ekibi otele giriş yaptığı sırada, çevrede bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, Ataman'a "Doping yapsana, doping yapsana, Ergin Ataman, doping yapsana" tezahüratı yaptı.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın da başantrenörlüğünü yapan Ataman, kendisine yönelik tezahüratlar sonrası Fenerbahçeli taraftarlara küfür ederek karşılık verdi.

Ataman: Alman polisi beni itip düşürdü

Ergin Ataman, "Konaklayacağımız otele girerken ilk önce Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradım. Daha sonra ailemle asansöre binerken bizi koruması gereken polisin beni itmesi sonucunda yere düştüm. Beni tartakladı. Bu olayın görüntüleri ve şahitleri var. Cumhurbaşkanlığımıza, Dışişleri Bakanlığımıza ve Berlin Büyükelçiliğimize haber verdik. Sağ olsun ilgileniyorlar. Şu an lobide bekliyoruz. Odaya çıkmamıza izin vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

Ataman, Alman polisini bu maç için göreve çağırırken "Olayı büyütmek niyetinde değiliz. Ama bizim de holiganlarımız gelecek. Alman polisinin maç için daha sıkı tedbir alması gerekli" uyarısında bulundu.

Berlin'de 24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Final Four'da Fenerbahçe Beko'nun rakipleri, İspanya'dan Real Madrid, Yunanistan'dan ise Panathinaikos ve Olympiakos olacak.

Fenerbahçe Beko, organizasyondaki ilk maçını 24 Mayıs Cuma günü TSİ 19.00'da Panathinaikos ile oynayacak.

Öne Çıkanlar