Erden Timur ABD'de gözaltına alındı iddiası! FBI ajanlarından 'Eric Adams' sorusu

Erden Timur ABD'de gözaltına alındı iddiası! FBI ajanlarından 'Eric Adams' sorusu
Galatasaray'ın eski yöneticisi ve iş insanı Erden Timur'un ABD'de FBI tarafından gözaltına alındığı iddia edildi. Timur'ın New York Belediye Başkanı Eric Adams soruşturması kapsamında sorgulandığı öne sürüldü.

Nef İnşaat şirketinin sahibi ve Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur'un ABD'de FBI tarafından gözaltına alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Erden Timur'un, en az bir Türk ‘yetkili’ ve 5 ‘iş insanından’ rüşvet ve yasadışı bağış almakla suçlanan New York Belediye Başkanı Eric Adams soruşturması kapsamında sorgulandığını iddia edildi.

Gazeteci Mehmet Sumer de, Brooklyn'de bir inşaat yatırımı olan Nef İnşaat şirketinin sahibi Erden Timur'la görüştüğünü ve gözaltı iddiasını doğruladığını belirtti.

Sumer paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Brooklyn'de bir inşaat yatırımı olan Nef İnşaat şirketinin sahibi Erden Timur'la görüştüm. Kendisi iki gün önce New York'a geldiğinde FBI tarafından JFK havalimanında gözaltına alınarak kendisine New York Belediye Başkanı Eric Adams'la ilgili ilgili sorular sorulduğunu doğruladı. Timur kendisine Adams'ın kampanyasına bağış yapıp yapmadığının sorulduğunu kendisinin de bağış yapmadığını söylediğini anlattı.

Erkut'tan yeni paylaşım: Gözaltına alınmadı

Sumer, yeni bir paylaşım daha yaparak Erden Timur'un kendisini tekrar aradığını ve hakkında gözaltı işleminin uygulanmadığını söylediğini belirtti.

Sumer'in paylaşımı şöyle:

"Erden Timur şimdi tekrar aradı kendisine gözaltı işleminin uygulanmadığını sadece bilgisinin alınıp herhangi bir imzalı tutanak benzeri bir şey imzalamadan herhangi bir yasal işlem olmadan havalimanından çıktığını söyledi."


Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar