Dursun Özbek’in tavrı TSYD yönetiminde istifa getirdi

Dursun Özbek’in tavrı TSYD yönetiminde istifa getirdi
Süper Kupa maçı sonrası Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in korumalarının kameramanı itmesi gündem olmuştu. Sezgin Gelmez, TSYD’yi bu tavıra kayıtsız kalmakta suçlayarak yönetimden istifa etti

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa maçından sonra yaşanan olaylar Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde istifa getirdi. EKOL TV muhabiri Sezgin Gelmez, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in yanındaki kişiler tarafından kendilerine uygulanan muameleye TSYD’nin tepkisiz kaldığını belirtti ve TSYD’deki görevinden istifa etti.

Gelmez’in paylaşımı şöyle:

“Hafta sonu yaşadığım olay sonrası, gecmis olsun demeyen, bir kınama mesajı dahi yayınlamayan; üyesini, hatta yöneticisini dahi yalnız bıraktığına inandığım TSYD yönetimindeki yedek yöneticilik görevimden gün itibarıyla istifa ettiğimi duyururum.“

Ne olmuştu?

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 5-0 mağlup ettiği Süper Kupa karşılaşmasından sonra tatsız bir olay yaşanmıştı. Ekol TV muhabiri Sezgin Gelmez ve kameraman Buğra Arslan, çıkışta Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in görüntüsünü almaya çalışmıştı. Ancak bu sırada Buğra Arslan, önce Galatasaray Stat Müdürü'nün iteklemesine maruz kaldı. Duruma müdahale eden Sezgin Gelmez de olaydan nasibini aldı. Dursun Özbek'in şoförü Ümit de Ekol TV ekibini itekledi.

Sezgin Gelmez yaşananları şöyle anlattı: "Biraz önce burada bir tatsızlık yaşandı. Hemen burada, çıkış kapısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yanında yöneticiler de vardı, korumalarıyla birlikte Stat Müdürü Mesut Bey de var, onlarla birlikte çıkıyorlardı. Kameraman arkadaşım Buğra Arslan da onların görüntüsünü çekiyordu. İşte o sırada gruptan bir tatsızlık yaşandı. Çekilmesi istendi Buğra'nın ama Buğra orada görevini yapıyordu. Hiçbir şekilde de Dursun Başkan'ı rahatsız etmedi, önüne geçmedi, yanından geçmedi. O sırada Stat Güvenlik Müdürü bir harekette bulundu. Daha sonra da arkasından Mesut Bey, daha sonra da Dursun Başkan'ın şoförü Ümit Bey... Gözümün önünde olan bir olaydı, kameraman arkadaşım Buğra'yı itti. Sonra ben yaptığının ayıp olduğunu söyleyince de benim de üstüme yürümeye kalktı ve ondan sonra uzaklaştırdılar. O şekilde buradan uzaklaştı. Yaşanan olay bu."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar