Dursun Özbek, Ali Koç'a kızdı: Arma bizim, kulüp bizim...

Dursun Özbek, Ali Koç'a kızdı: Arma bizim, kulüp bizim...
Özbek, Galatasaray Kulübü armasının çalınmasını affetmediklerini belirterek "Arma bizim, kulüp bizim... Gerekeni biz yaparız. Yapılan yanlış böyle unutturulamaz. İşin peşini bırakmayız" dedi.

Fenerbahçe'de başkan adayı Ali Koç, Kalamış'taki tesislerde üyelerle buluşmuş, seçime yönelik konuşmanın yapıldığı bu buluşmada bir Fenerbahçe Kulübü üyesinin komşu Galatasaray Tesisleri'nin önündeli Galatasaray armasını çalması gündem olmuştu.

Ali Koç, Galatasaray Kalamış Tesisleri'nin kapısındaki armayı sökerek alan ve Fenerbahçe Tesisleri içinde gezdiren üyeye kızmış, Galatasaray Kulübü'nden bu eylem için özür dilemişti. "Arma bir kulübün simgesidir, bu hareket kabul edilemez" diyen Ali Koç, ortaya çıkan maddi zararı karşılamaya hazır olduklarını söylemişti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un bu teklifine yanıt verdi. Sözcü'de yer alan habere göre Özbek, "Galatasaray armasını biz yaptıralım" teklifine cevap. "Arma bizim, kulüp bizim... Gerekeni biz yaparız. Yapılan yanlış böyle unutturulamaz. İşin peşini bırakmayız. Bu işi hafifletmeye çalışmayın" dedi.

Öne Çıkanlar