Divan Kurulu’nda Dursun Özbek’e “Seçime git” mesajı verildi

Divan Kurulu’nda Dursun Özbek’e “Seçime git” mesajı verildi
Galatasaray’da Divan Kurulu, karaborsa bilet iddiaları üzerine olağanüstü toplandı. Kurulda başkana seçime gitmesi tavsiye edildi

Galatasaray’daki karaborsa bilet iddiaları üzerine Divan Kurulu dün olağanüstü toplandı. Galatasaray'ın basına kapalı yapılan Divan Kurulu toplantısında sezonluk kombine bilet satış ve devir işlemleri konusunda iddia edilen usulsüzlükler görüşüldü.

Divan Kurulu’nda Başkan Dursun Özbek‘e net mesajlar vardı. Üyeler, Başkan Dursun Özbek’e "Seçime git, güven tazele. Yöneticiler bu işten kazanç sağlamıyor ama ortada çok net bir savsaklama durumu var." çağrısını yaptı.

İddiaların aydınlatılması için devletin devreye girmesi gerektiğini belirten üyelerden Fatih Altaylı, "Elimdeki bilgi ve belgeleri savcıya vereceğim. Çünkü delil karartılabilir" dedi.

Eski yöneticilerden Rezan Epözdemir de "Konuyla ilgili şikayette bulunacağız." açıklamasında bulundu.

Dursun Özbek ise iddiaların kasıtlı olarak çıkarıldığını savundu. Özbek konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Karaborsa iftiraları Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir. Elinde bilgi ve belge olan herkesi kulübe başvurmaya davet ettik. Bağımsız bir denetim firmasından usulsüzlük incelemesi başlattık. SPK nezdinde tahkikat için başvuruda bulunduk. Denetim kurulumuz soruşturma başlattı. Ve ben bizzat İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundum."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar