Burak Yılmaz ilk arsasını Fenerbahçeli takım arkadaşları ile almış: Meğer dağı satmışlar

Burak Yılmaz ilk arsasını Fenerbahçeli takım arkadaşları ile almış: Meğer dağı satmışlar
Dört Büyüklerde oynayan eski futbolcu, yeni teknik direktör Burak Yılmaz, futbolcuların yatırımları konusunda nasıl hata yaptıklarını kendi örneği üzerinden anlattı

Burak Yılmaz, Türk futbolunun en önemli yıldızlarından biriydi. Önceki sezon futbolu bıraktı ve teknik direktörlüğe geçti.

Burak Yılmaz futbolcuların yaptığı yanlış yatırımlara kendi üzerinden bir örnek verdi. Yılmaz, "Fenerbahçe'de oynuyorum, 23 yaşındayım. Bir gün bizim tüm takım aynı odadan çıkıyor, ben de Selçuk Şahin'e 'Hayırdır abi' dedim. O da 'Gel arsa alıyoruz' dedi. İçeride olan abiye, 'ben de almak istiyorum' dedim. 'Sana en güzel yeri ayırdım' dedi. 'Tamam abi ben de aldım' dedim.” diyerek ilk yatırım tecrübesini ‘duyuma’ göre yaptığını anlardı.
“Bu arsa, Kocaeli-İzmit'te bir arsa. Tüm takım alınca güvendim aldım. O zaman da güzel bir fiyata aldım.” diyen Burak Yılmaz başına gelenleri şöyle aktardı:

“Aradan 3-4 sene geçti. Ben Galatasaray'da oynuyorum. Babam bir gün, 'Gideyim şu arsaya bakayım.' dedi. Ben de, 'Tamam baba' dedim. Babam beni aradı, 'Oğlum sana dağ satmışlar, ayıp' dedi. Şu anda bile arsa o zaman aldığım paranın 10'da 1'i bile değil."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar