Beşiktaş’tan Süper Kupa tarihine itiraz geldi: Neden 3 Ağustos?

Beşiktaş’tan Süper Kupa tarihine itiraz geldi: Neden 3 Ağustos?
Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel, Siyah Beyazlıların üzerlerindeki ölü toprağını attığını belirtirken, TFF seçimlerindeki tutumları hakkında da açıklamalarda bulundu

Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel, Siyah Beyazlıların transfer politikası hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, Süper Kupa maçının tarihine yönelik bir eleştiri de getirdi:

"Süper Kupa maçının Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasını biz talep ettik, TFF de orayı tavsiye etti. Galatasaray'ın bu konuda anlamsız bir tepkisi oldu. Sonuçta iki İstanbul takımı başka nerede oynayacaktı?

Aslında Süper Kupa'nın 3 Ağustos'ta oynanması bizi biraz rahatsız etti. Niye bu kadar erken oynanıyor? Geçen sene Süper Kupa maçını daha ileri tarihte oynatmışlardı.

Beşiktaş sıfırdan bir kadro kuruyor, Galatasaray ise hazır bir kadro ve geçen sezonun şampiyonu. Bu tarih, daha ileri alınabilirdi. 3 Ağustos erken oldu ama bizim için fark etmez, çıkıp oynayacağız.

TFF seçimlerinde Beşiktaş yönetimi olarak bağımsız bir konumdayız.

Geçen seneki kaotik ortam devam ederse, kim seçilirse seçilsin biz tepkimizi ortaya koyarız.

Endişemiz muhakkak var. Sonuçta karneleri pek iyi değil. Amma velakin insan umut etmek istiyor, güzel düşünmek istiyor. Biz yine iyi düşünelim, iyi olsun.

Ciddi transferlerle camianın üzerindeki ölü toprağını attık. Önümüzdeki sezon çok ciddi şekilde şampiyonluğa adayız.
Beşiktaşlıların 2-3 yıldır çektiği ıstırap bu sezon son bulacak.

Can Keleş için Karagümrük'e teklifimizi yaptık. Bütçemiz doğrultusunda bu transferi bitirmek istiyoruz. %30-40'lık bir fark var. 1-2 gün içerisinde belli olur.”

Öne Çıkanlar