Beşiktaş’ta Rafa Silva bilmecesi; neden skor üretemiyor?

Beşiktaş’ta Rafa Silva bilmecesi; neden skor üretemiyor?
Sezona 5 maçta 4 gol ve 3 asistle başlayan Rafa Silva, 29 Ağustos'tan bu yana oynanan 7 maçta gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Beşiktaş’ta sezona fırtına gibi başlayan Immobile- Rafa Silva ikilisinin farklılaşan performansı kafaları karıştırdı. Immobile her maçta gol atmaya devam ederken sezon başındaki performansı ile herkesi şaşkınlığa uğratan Rafa Silva’nın skor katkısının durması soru işareti yarattı.
Sezona 5 maçta 4 gol ve 3 asistle başlayan Rafa Silva'nın oyun içindeki etkinliği düşmese de, 29 Ağustos'tan bu yana oynadığı 7 maçta gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Rafa Silva, son milli aradan bu yana Beşiktaş'ın oynadığı tüm maçlara ilk 11'de başladı ve sadece iki maçta kenara gelip dinlenmeden oynadı.

Portekizli futbolcunun skor katkısının durmasında iki olasılık üzerinde duruluyor. İlk senaryoya göre yoğun maç takvimi yıldız oyuncuyu yordu. İkinci senaryo ise sakatlanma korkusu. Rakiplerin maçlarda Rafa Silva’ya yönelik sertlikle durdurma stratejisi yıldız oyuncunun kritik pozisyonlarda risk almamasına yol açtı, bu da skor üretimini olumsuz etkiledi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar