Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı nerede oynanacak? Hüseyin Yücel açıkladı

Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı nerede oynanacak? Hüseyin Yücel açıkladı
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, UEFA Avrupa Ligi’nde 28 Kasım’da İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile oynanacak karşılaşmanın İstanbul'da oynanacağını söyledi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi’nde 28 Kasım’da İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv oynayacağı maç soru işaretlerini beraberinde getirdi.

İsrail ekibi, karşılaşmanın güvenlik sebebiyle Türkiye'de oynanmamasını talep etti.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den ise maçla ilgili açıklama geldi.

"Lobi yaptılar ama..."

Yücel, “İsrail, UEFA’ya başvuru gibi bir şeye yeltenmedi. Sadece basında bununla alakalı birkaç haber çıktı. Lobisini yaptılar ama bizim dik duruşumuz sayesinde UEFA’ya başvuruları olmadı. Zannediyorum hiçbir aksilik olmadığı takdirde biz onları İstanbul’da misafir edeceğiz ve maç İstanbul’da oynanacak” dedi.

"Hayalimiz var"

Süper Lig’e iyi başladıklarını dile getiren Hüseyin Yücel, “Bu sene var bir hayalimiz. Çok dillendirmek istemiyorum. Güzel start verdik ama kesinlikle ayaklarımız yere basıyor. Bulutların üzerinde uçmuyoruz. Nasıl başlarsa öyle gider derler. Önümüzde zorlu bir Trabzon deplasmanı var. Ondan da layıkıyla çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Yücel, transferlerle ilgili soru üzerine, yollarını ayırdıkları ve transfer ettikleri toplam oyuncu sayısının 36 olduğunu belirtti.

Bunun 3 aylık kısa bir sürede gerçekleştiğini söyleyen Yücel, “Kolay kolay yapılacak bir iş değil çünkü mevcut oyuncularımızın sözleşmeleri de çok ağır. Şu an bir tek Amartey ile görüşüyoruz. Bir aksilik çıkmadığı takdirde onunla da transfer dönemi kapanmadan bir şekilde ara yolu bulup anlaşmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar