Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarının hakemleri açıklandı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarının hakemleri açıklandı
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki son maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk temsilcileri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarında görev alacak hakemler belli oldu.

Twente-Beşiktaş maçı

UEFA Avrupa Ligi'nin 8. ve son haftasında 30 Ocak Perşembe günü oynayacak Twente-Beşiktaş maçında Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak.

Organizasyonun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Hollanda'nın Enschede kentindeki De Grolsch Veste Stadı'nda saat 23.00'de oynanacak müsabakada Marciniak'ın yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik üstlenecek.

1kapak-7.jpg

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Wojciech Myc yapacak.

Mücadelede Tomasz Kwiatkowski VAR, Pawel Pskit AVAR olarak görev alacak.

Midtjylland-Fenerbahçe maçı

30 Ocak Perşembe günü oynayacak Midtjylland-Fenerbahçe maçında Portekizli hakem Luis Godinho düdük çalacak.

Organizasyonun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Danimarka'nın Herning şehrindeki MCH Arena'da saat 23.00'de oynanacak müsabakada Godinho'nun yardımcılıklarını Rui Teixeira ve Pedro Almeida üstlenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Miguel Nogueira yapacak.

Mücadelede Helder Malheiro VAR, Fabio Oliveira Melo AVAR olarak görev alacak.

Ajax-Galatasaray maçı

30 Ocak Perşembe günü oynanacak Ajax-Galatasaray maçında İspanyol hakem Jesus Gil Manzano düdük çalacak.

Organizasyonun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, başkent Amsterdam'daki Johan Cruijff ArenA'da saat 23.00'de oynanacak müsabakada Manzano'nun yardımcılıklarını Diego Barbero ve Angel Nevado üstlenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Guillermo Cuadra yapacak.

Mücadelede Carlos del Cerro Grande VAR, Alejandro Hernandez AVAR olarak görev alacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Öne Çıkanlar