Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan ağır sözler

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan ağır sözler
Siyah Beyazlıların Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü yöneticilerini eleştirdi, “Neden herkes susuyor?” dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray’a önce anlaşıp sonra iptal ettiği sponsorluk anlaşması üzerinden yüklendi.

"Türkiye'de 2 hafta önce en büyük sponsorluk skandalı oldu. Basından çıt yok. Hiç kimse konuşmuyor. Niye konuşmuyorsunuz? Kimden korkuyorsunuz?” diyen Hasan Arat, Galatasaray’ın Meritking.news ile yapılan sponsorluk anlaşmasını işaret etti.

”Kulüp idarecilerinin ağzından çıkan laflar herkesi tahrik ediyor” diyen Hasan Arat, Galatasaray kulübü yöneticilerinin Galatasaray Lisesi kimliğini ön plana çıkarmalarını da eleştirdi:

“Ben şu okuldan mezun oldum, ayrıcalıklıyım' diye dolaşamazsınız. Başarı için her şey mübah değildir. Bu dilden, bu kişilerin vazgeçmesi lazım. Sertliğe gider ve taraftalar arasında sertlik çıkar. Camialar karşılık verir. Benim okulum var senin yok, ben şuradan mezunum, benim sponsorluğum şöyle vs. Bunlara gerek yok. En büyük skandal sponsorluk olmuştur Türkiye'de. Konuşmak zorundasınız."
Hasan Arat son olarak Fenerbahçe ile Beşiktaş kadın basketbol takımlarını karşı karşıya getiren FIBA Kadınlar Süper Kupa maçını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yan yana izlemişti. Maç 2. dakikada sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle, Beşiktaş Kulübünün talebi üzerine bugüne ertelenmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar