Batshuayi 3 Temmuz'da açıklanıyor! İşte transferde yaşanan son gelişmeler...

Batshuayi 3 Temmuz'da açıklanıyor! İşte transferde yaşanan son gelişmeler...
Transfer dönemi bugün resmen başladı. Gazetelerde ise kulüplerin ilgilendiği futbolcularla ilgili haberler vardı.

Türkiye'de transfer dönemi bugün başladı. Trabzonspor 5 ismi KAP'a bildirdi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri de gazetelerde yer aldı. İşte gazetelerde yer alan haberlerden derlenen Transfer Hattı:

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yle yollarını ayıran Michy Batshuayi ile 3 Temmuz'da sözleşne imzalaması bekleniyor. (SÖZCÜ)

Premier Lig ekibi Brighton, Barış Alper Yılmaz'ı radarına aldı. Takımın yeni teknik direktörü Fabian Hürzeler'in milli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi. (AKŞAM)

Beşiktaş'ın yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'in Kolombiyalı sol bek Johan Mojica ile görüştüğü belirtildi. Villarreal forması giyen 31 yaşındaki futbolcu ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçti. (AKŞAM)

İtalya basınına dayandırılan haberde Jose Mourinho'nun Udinese'de top koşturan Lazar Samardzic'i bizzat arayarak Fenerbahçe için ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. İtalyan ekibinin, Sırp orta saha için 25 milyon euro bonservis belirlediği aktarıldı. (FANATİK)

Dünyaca ünlü bir golcüyü kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe, Alvaro Morata için Atletico Madrid ile pazarlıklara başladı. Öte yandan Lukaku'ya da hala ilgisi bulunan Fenerbahçe'nin iki yıldızdan birini renklerine bağlamak istediği iddia edildi. (FANATİK)

Beşiktaş, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için yeniden düğmeye bastı. Alman ekibiyle pazarlıkların devam ettiği aktarılırken milli futbolcunun henüz kararını vermediği belirtildi. (FANATİK)

Trabzonspor, Norwich'te top koşturan Şilili orta saha Nunez için kesenin ağzını açtı. Bordo-mavililerin, daha önce 3.5 milyon euro teklif ettiği futbolcu için rakamı 4.5 milyon euroya çıkardığı iddia edildi. (FANATİK)

Lucas Torreira'nın yanına kaliteli bir isim getirmeyi planlayan Galatasaray'ın Goretzka, Hojbjerg, Fofana ve Amrabat için girişimlerini sürdürdüğü iddia edildi. Sarı-kırmızılıların bu futbolcularından birine imza attırmak istediği aktarıldı. (FANATİK)

Galatasaray'ın Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın için yaptığı teklifi 5 milyon euroya kadar yükselttiği iddia edildi. (FANATİK)

Beşiktaş'ta Zenit'e gitmesi an meselesi olan Gedson Fernandes'in yerine Albert Gronbaek düşünülüyor. Bodo Glimt forması giyen futbolcunun siyah-beyazlılara sıcak baktığı belirtilirken görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. (FANATİK)

Yeni sezonda Aboubakar'ı takımda tutmayı düşünmeyen Beşiktaş, üst düzey bir golcü getirmek istiyor. Siyah-beyazlılar, Borussia Dortmund forması giyen Sebastian Haller'i listenin ilk sırasına yazdı. Haller'in kabul etmesi halinde Beşiktaş'ın Alman ekibiyle resmi görüşmelere başlayacağı iddia edildi. (FANATİK)

Beşiktaş'ın yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'in Benfica'dan ayrılan Angel Di Maria ile temas kurduğu öne sürüldü. (FOTOMAÇ)

Galatasaray, Tottenham'da forma giyen Rodrigo Bentancur için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı futbolcunun menajeri ile maddi şartları görüştüğü iddia edildi. (FOTOMAÇ)

Galatasaray'ın Manchester United'da oynayan Aaron Wan-Bissaka ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Futbolcunun da isteğiyle Mancehster United'ın bonservis talebini 10 milyon euro bandına çekmesi planlanıyor. (KARAR)

Fransız ekibi Lyon'un Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek'in transferini 10 milyon euroya bitirmeyi hedeflediği öne sürüldü. (SABAH)

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco'nun Mourinho'nun talebi doğrultusunda Sassuolo forması giyen Lauriente için nabız yokladığı iddia edildi. (SABAH)

Marsilya ile anlaşmaya varan Trabzonspor'un Fransız stoper Samuel Gigot'a verdiği süre doluyor. Bordo-mavililer transferi kısa süre içinde sonuçlandırmayı planlıyor. (SABAH)

Öne Çıkanlar