Arda Turan'dan derbi itirafı: "Galatasaray kazanırsa mutlu olurum"

Arda Turan'dan derbi itirafı: "Galatasaray kazanırsa mutlu olurum"
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili konuştu. Genç teknik adam, "Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray kazanırsa mutlu olurum" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor, 22 Eylül Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

Eflatun-sarılılarda teknik direktör Arda Turan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'ın oyununa saygı duyacağız ama..."

Beşiktaş’ın çok iyi bir takım olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Turan, şunları söyledi:

"Takımın başında muhteşem, benim çok saygı duyduğum, Glasgow'dan bu yana takip ettiğim, Avrupa'da final oynamış, aynı oyunu buraya yansıtan bir hocaları var. Süperstarların çok iyi oynadığı bir Beşiktaş var. Maçı güzelleştirmeye çalışacağız. Maçın doğrularını yapmaya çalışacağız. 'Gidip orada kendi oyunumuzu oynayacağız dersek' yanılırız. Beşiktaş'ın oyununa saygı duyacağız ama kendimizden de bir şeyler sunmak istiyoruz. Maçla ilgili çok heyecanlıyız. Eyüpspor tarihi için güzel bir gün olacak. Oyunumuzu oynamaya çalışacağız ama önce keyif alacağız. Pazar günü İnönü'de bu kadar güzel bir atmosferde oynamak keyifli olacaktır. Futbolcular için özel bir an."

Derbi için dikkat çeken yorum

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında cumartesi günü oynanacak derbi mücadelesiyle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Teknik Direktör Arda Turan, şu yanıtı verdi:

"Saha içinde kalan, eğlenceli, keyifli, iyi oyunların oynandığı, hakemin konuşulmadığı bir derbi olmasını diliyorum. Çünkü çok yorulduk bu anlamda. Öyle de bir derbi olacağına inanıyorum. İki tarafa da başarılar diliyorum. Pazar günü Beşiktaş'la maçımız var, oyuna konsantre olmak istiyoruz. Güzel bir derbi olsun. Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama benim tek baktığım Eyüpspor'un başarısı."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar