Sürpriz iddia: Arda Güler Liverpool yolcusu

Sürpriz iddia: Arda Güler Liverpool yolcusu
Milli Takımın genç yıldızı Arda Güler’e İngiliz Liverpool talip oldu. Real Madrid henüz kararını vermedi

A Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler'e Liverpool'un talip olduğu ileri sürüldü.

Gürcistan maçında sergilediği performans ve attığı golle EURO 2024'e başarılı bir başlangıç yapan A Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler'i, İngiliz devi Liverpool'un transfer etmek istediği iddia edildi.

Team Talk'un haberine göre; Liverpool özellikle Luis Diaz'ın ayrılması halinde bu futbolcunu yerini Arda ile doldurmak istiyor.

Real Madrid, 19 yaşındaki futbolcusunun daha hızlı gelişmesi için gelecek sezon başka bir takıma kiralamaya sıcak bakıyor ancak Arda Güler'i La Liga dışına göndermek istemiyor.

Türk futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmaya en yakın takımın ise Real Sociedad olduğu ileri sürüldü. Haber detayında, Sociedad'ın genç yıldızları yetiştirme konusunda başarılı bir geçmişe sahip olduğu hatırlatılarak Martin Odegaard ve Takefusa Kubo örnekleri verildi.

Arda Güler'in transferdeki geleceğinin yazın ilerleyen günlerinde belli olacağı vurgulanırken, Real Madrid'in Kylian Mbappe ve Endrick'i kadrosuna katmasının takım içinde rekabeti artırdığı ve bu durumun Arda'yı zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya bırakacağı yorumu yapıldı.

Öne Çıkanlar