Ancelotti'den Güler'e 'ilk 11' açıklaması: Rekabet çok yüksek

Ancelotti'den Güler'e 'ilk 11' açıklaması: Rekabet çok yüksek
Milli futbolcu Arda Güler'in, oynanan Lille-Real Madrid karşılaşmasında ilk 11'de çıkacağı gündeme gelirken son anda teknik direktör Ancelotti, oyuncuyu yedek kulübesine çekti. Ancelotti bu değişikliği 'takım içi rekabet' olarak açıkladı.

İspanyol devi Real Madrid'te forma giyen Milli futbolcu Arda Güler'in, her karşılaşma öncesi takımda ilk 11'de başlayıp başlamayacağı gündem oluyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynan Lille-Real Madrid maçında Güler'in ilk 11'de çıkacağı belirtilmişti. Ancak teknik direktör Carlo Ancelotti'nin kararı ile Güler, yedek kulübesine gönderildi.

Güler'in çabası yetmedi

Güler, karşılaşmada 67. dakikadan sonra forma şansı buldu. Milli futbolcu Güler'in tüm çabalarına rağmen Real Madrid, sahadan mağlup ayrıldı.

İspanyol basınında çıkan habere göre, teknik direktör Ancelotti'den Güler'in ilk 11'de çıkamamasına yönelik değerlendirme geldi.

'Rekabet çok yüksek'

Ancelotti, Güler'e "Burada rekabet çok yüksek. İlk 11'de yer bulmak kolay değil. Arda'nın geçen sezondan daha fazla başrol oynadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar