Ali Koç ve Kıraç, İzmir Marşı'nı söyledi; 'Sarı Melekler' eşlik etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün akşam voleybol şubesinin 70. kuruluş yıldönümü kutlamasında şarkıcı Kıraç’la birlikte İzmir Marşı’na eşlik etti.

Fenerbahçe, 1954 yılında kurulan ve Avrupa'nın en önemli kulüplerinden biri haline gelen Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın 70. kuruluş yıl dönümünü özel bir geceyle kutladı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen galaya Başkan Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yeni ve eski Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe Medicana Voleybol Takımları'nın teknik ve idari kadroları, kaptan Eda Erdem liderliğinde takım kadrosu ve eski sporcular katıldı.

Gecede konuşan Ali Koç, "Kulübümüz kurulduğu günden bugüne, Cumhuriyetimizin hedefleri ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda, ülkesinin değerlerini sahiplenen, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmeyi kendisine görev edinmiştir. İnşallah bu anlayışımız ilelebet devam edecektir" diye konuştu.

Hep birlikte İzmir Marşı'nı söylediler

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül'deki kutlamaya şarkıcı Kıraç sahne aldı. Fenerbahçeli şarkıcı İzmir Marşı’nı söylerken Ali Koç da ünlü şarkıcıya eşlik etti.

Gecede davetliler ayağa kalkarak Ali Koç’la birlikte İzmir Marşı’nı birlikte söyledi.

Şarkıcı Kıraç, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Sevgili başkanımız Ali Koç ile birlikte hem İzmir hem de Fenerbahçe için söyledik. Kadın voleybolumuzun 70. yıldönümünde Sarı Melekler de eşlik etti tabi ki. Teşekkürler Fenerbahçem..." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar