Acun Ilıcalı’nın çılgın projesi ortaya çıktı

Acun Ilıcalı’nın çılgın projesi ortaya çıktı
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Sarı Lacivertlilere 50 milyon dolar kazandırması hedeflenen projede Rihanna ile iş birliği yapacak.

Gelir artırıcı yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Fenerbahçe’de Asbaşkan Acun Ilıcalı’dan yeni bir teklif geldi. Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve eşi ASAP Rocky ile önemli bir tanıtım anlaşması yapmaya hazırlanıyor.

Haberde anlaşmanın kapsamı ile ilgili bazı detaylar da yer aldı. Buna göre Rihanna ve eşi ASAP Rocky, Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'nin maçlarını izlemeyecek ve Fenerbahçe formalı fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşacaklar.

Rihanna'nın Instagram'da 151 milyon, X'te ise 108.5 milyon takipçisi bulunuyor. ASAP Rocky'nin Instagram takipçi sayısı ise yaklaşık 20 milyon.

Habere göre Fenerbahçe yönetimi uluslararası çapta ses getirmeyi hedeflediği bu anlaşmadan 50 milyon dolarlık gelir bekliyor.

Haberde, Fenerbahçe'nin bu modeli nasıl kazanca dönüştüreceğinin yöntemi hakkında bilgi ve Rihanna- ASAP Rocky çiftine yapılacak ödeme hakkında ayrıntı belirtilmedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar