Acun Ilıcalı transfer müjdesini açıkladı: 'Mourinho'nun 1 numaralı golcüsü geliyor'

Acun Ilıcalı transfer müjdesini açıkladı: 'Mourinho'nun 1 numaralı golcüsü geliyor'
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı, sarı lacivertli ekibin transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ilıcalı, Mourinho'nun listesinde ilk sırada yer alan oyuncuyla anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

Acun Ilıcalı, transfer çalışmaları hakkında Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na açıklamalarda bulundu.

Hayallerindeki kadroyu oluşturacaklarını belirten Ilıcalı, "ünyanın en kariyerli teknik direktörünü getirdik. Jose Mourinho'nun onaylamadığı transferi getirmemiz uygun olmaz. Hocamızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Transfer daha yeni başladı, iki ay var. İyi yoldayız" diye konuştu.

İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları:

"Mourinho'nun bize iki sürprizi var"

Jose Mourinho, Topuk Yaylası'nı beğendi ve oyunculardan çok mutlu. İki tane sürprizi olacağını söyledi. İki ismin net olarak çok iyi geldiğini söyledi. Performanslarını beğenmiş ama isimlerini veremem. Bu iki oyuncu da yerli"

"Çağlar çok dik durdu"

"Çağlar Söyüncü'nün fiyatı 30-40 milyon Euro'larda gezmiş ve yakın zamanda bu fiyatların konuşulduğu futbolcu. Bizde kiralık olarak oynadı. Atletico Madrid, Çağlar'ı oynatmak isterken almak kolay değil. Pazarlık 15 milyon Euro'dan başladı. Her gün görüştük ve imzayı attık. Çok mutluyuz, Mario Branco'nun çok büyük çabası var. Çağlar'ın çok etkisi var. Önce Çağlar, bizimle anlaştı. Ben çok duygulandım, başkanımızla konuşması çok güzeldi. Hayatını Fenerbahçe'de sürdürmek istediğini söyledi. Bunlar beni ve başkanımızı etkiledi. Çağlar çok dik durdu ve Atletico Madrid'i zorladı. Atletico Madrid de konuya anlayış gösterdi. 4-5 tane talibi çıktı Çağlar'ın... Mutlu son oldu."

"Mourinho anlaştığımız yıldızı istemedi"

"Başkanımıza destek olmaya çalışıyorum. Sorumluluklarını biz de alarak paylaşmaya çalışıyoruz. Birlikten kuvvet doğar. Ahmet Ketenci inanılmaz şekilde kendisini Fenerbahçe'ye adamış. Mario Baranco çok iyi, Jose Mourinho var. Ben bu ekibe inanıyorum, iyi duruyoruz, iyi bir ekibiz. Seçimden önce dünyaca ünlü bir yıldız ile anlaştık, Jose Mourinho'ya sorduk. Açıklasaydık, Türkiye bu ismi konuşurdu. Jose Mourinho "Gelirse eğer, benim elimdeki iyi oyuncuyu bozar, bu da benim işime yaramaz. Ancak alırsanız, kulübün kararı. Sorun olmaz" dedi. Bu sefer top bize geldi, Ali Koç "Seçim kazanacağım diye Fenerbahçe'ye zarar vermem" dedi."

"Mourinho'nun 1 numaralı golcüsü geliyor"

"Dünya yıldızı diyoruz ama Alex büyük takımdan mı geldi? Pierre van Hooijdonk çok büyük takımdan mı geldi? Dünya yıldızı oyuncular böyle olmalı. Jose Mourinho'nun forvet transferi listesinde ilk sırada yazan ismi getiriyoruz. Forvet için Jose Mourinho inanılmaz isimlere 'Hayır' dedi. Birçok isme 'Gol atar ama oyunun içinde değil' dedi. Bir numara olarak istediği forvet geliyor. Hızlı ve adam eksilten bir sol açık istiyor. Ona göre de bir isim gelecek. Jose Mourinho'ya kendimizi emanet etmek durumundayız. Kararlarına saygı duyuyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi