Acun Ilıcalı: Aziz Yıldırım değişmez!

Acun Ilıcalı: Aziz Yıldırım değişmez!
Aziz Yıldırım'ın Adnan hocacı, FETÖ'cü ve kaçakçı olarak itham ettiği Acun Ilıcalı, eski başkanın samimiyetinden kuşkulu olduğunu söyledi

Fenerbahçe'de 3. kez başkan seçilen Ali Koç'un futbolun başına getirmesi beklenen yeni yöneticisi Acun Ilıcalı, seçim sonuçlarını ve Ali Koç- Aziz Yıldırım yakınlaşmasını yorumladı. Halk TV'ye konuşan Ilıcalı, seçim sonu Ali Koç ile birlikte platforma yürüyerek, el ele taraftarı selamlayan Aziz Yıldırım'ın verdiği birleşme mesajını inandırıcı bulmadığını söyledi.

Acun Ilıcalı, "Benim gözümde güç birliği seçim süresinde keşke güzelliklerle olsaydı. Bugün seçim bittikten sonra bu gördüğünüz görüntü benim açımdan yüzde 100 inanacağım bir görüntü değil" ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, "Ben Sayın Aziz Yıldırım'ın bundan sonraki yaklaşımına göre bu sarılmaları, el sıkışmaları değerlendireceğim. Seçime 12 saat kala bir anda ikili görüşmeye çıkmak istemek, ertesi gün bir anda bu kucaklaşmalar şu an için güzel görüntüler, görmek istediğimiz görüntüler. Ama bana sorarsanız bunlar daha önce, 6 yıl içinde olsaydı, 6 yıl içerisinde bu güzellikleri yaşasaydık... İnanmam için bundan sonraki süreç önemli" dedi.

Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı arasında seçim öncesi süreçte sert atışmalar olmuştu. Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı için 3 ithamda bulunarak, "Yıllarca Adnan hocaların arasında oldu. FETÖ'cülere Dominik'te pasaport sağladı. O gidip gelen uçaklarla da neyi taşıyor, beni çok konuşturmasın" demişti. Ilıcalı da Yıldırım'ın günümüz gerçekliğinden koptuğunu ileri sürerek, "Dominik ile Dominika arasındaki farkı bile bilmiyor. Ona sadece acıyorum" demişti.

Öne Çıkanlar