Yeniden Refah Partisi'nden İBB'ye teşekkür

Yeniden Refah Partisi'nden İBB'ye teşekkür
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İBB'nin, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi 1 milyon İstanbulluya kurban eti ulaştırmalarından dolayı tebrik etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Vakfı'nı, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi 1 milyon İstanbulluya kurban eti ulaştırmalarından dolayı tebrik etti. Altınöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

İBB Başkanı Sn. İmamoğlu'na İstanbul Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi 1 milyon İstanbullu hemşehrimizin evine et girmesine vesile olmasından dolayı duymuş olduğumuz memnuniyeti Kurban Bayramı vesilesi ile paylaşmak isteriz. 31 Mart yerel seçimlerinde 16 milyon İstanbullunun hayrına ve menfaatine olacak işlerde her zaman kendisini ve ekibini takdir edeceğimizi ifade etmiştik. Başta bu bağışı yapan hemşehrilerimize ve emeği geçen tüm İstanbul Vakfı çalışanlarına ve gönüllülerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Öne Çıkanlar