Özel ve Erdoğan görüşmesinde yeni detay: Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın fotoğrafı Erdoğan’a verildi

Özel ve Erdoğan görüşmesinde yeni detay: Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın fotoğrafı Erdoğan’a verildi
Dün Erdoğan ile Özel görüşmesinin detayları çıkmaya devam ediyor. Görüşmede Özgür Özel’in, Gezi Davası’ndan tutuklu bulunan Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın iki fotoğrafını Erdoğan’a verdiği söylendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Özel, oturma düzeninden memnuniyetsizliğini görüşmenin en başında dile getirdi. Erdoğan, bu düzenin nezaketsizlik olarak algılanmaması için Özel Kalem Müdürü’ne iade-i ziyaret planlamak gerektiğini söyledi. Görüşmede CHP Milletvekili Namık Tan, steno yöntemi ile not tuttu.

Özel vera’nın fotoğraflarını verdi

Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre, Özel, Erdoğan’a Gezi Davası’ndan tutuklu bulunan Tayfun Kahraman’ın kızı Vera’nın iki fotoğrafını verdi. Bu fotoğraflardan birinde Vera Kahraman babası cezaevine girmeden, diğerinde de girdikten sonra görülüyordu. Özel, Vera Kahraman’ın babası cezaevindeyken büyüdüğüne vurgu yaptı.

Görüşme Erdoğan’ı güçlendirir mi?

İki lider görüşmelerin faydalı olduğu ve devamının gelmesinin gerektiği konusunda fikir birliğine vardı. Görüşmede resmi bayramlarda buluşma, dini bayramlarda telefonla görüşme konusunda da mutabık kalındı.

CHP kaynakları bu görüşmenin normalleşmenin işareti olduğunu söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı güçlendireceği yönündeki eleştirilere dair "Bizim önceliğimiz halkın sorunlarının çözülmesi. Kimin güçlenip güçlenmeyeceğine bakmıyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Öne Çıkanlar