MHP’li başkan yardımcısı Selçuk Köroğlu tutuklandı: Gözaltı sırasında polise direndi

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selçuk Köroğlu tutuklandı. Köroğlu’nun gözaltı sırasında ise polise direndiği görüldü.

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selçuk Köroğlu’nun gözaltına alınıp tutuklandı. Köroğlu’nun gözaltı sırasında ise polise direndiği görüldü. Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından Köroğlu’nun tutuklanma sebebinin ihale kavgasının neden olduğunu anlattı.

Acarer’in olaya ilişkin paylaşımı şu şekilde;

154 kişiyi tehdit eden MHP’de ahval ve şerait MHP’de bitmeyen hesaplaşmalar… MHP, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selçuk Köroğlu’nun polise direnerek gözaltına alındığı ve tutuklandığı ortaya çıktı!

Peki bunun nedeni neydi? MHP Sancaktepe eski ilçe Başkanı Emrah Danacıoğlu’nun darp edilip dükkanın kurşunlanması olayı. Peki bu tür bir ‘kardeş kavgası’ neden yaşandı?

Dancıoğlu, AKP’li Sancaktepe Belediyesi’ne kesilen faturaların menşei hakkında çok sık konuşmaya başlamıştı. Bu faturalar, MHP’ye uzanan eş dost şirketlerine ait faturalardı. Ranta dayalı AKP, MHP kardeşliği sürerken, koltuğunu Arzu Karaalioğlu’na kaptıran eski MHP ilçe başkanının işe taş koyması kızgınlık yaratmıştı.

İddiaya göre özellikle bir yazılım firmasının ihalelerini çok sık dillendirmeye başlaması bu hesaplaşmanın yaşanmasına neden olmuştu.

Tutuklanan MHP’li isim Selçuk Köroğlu şiddet fiillerini gerçekleştirdi. Ama azmettiricileri bulmak için Sancaktepe Belediyesi’ne verilen ihalelere bakmak lazım. İşin tuhaflıklarından birisi, Köroğlu’nun evinde olduğu halde aylar sonra gözaltına alınması için düğmeye basılmasıydı. Köroğlu belki de bu şaşkınlıkla polislere dakikalarca direndi!

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar