İmamoğlu 'saçımın teli bile titremiyor' dedi: Korkaklar korkutmak için uğraşır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısını yineleyen İmamoğlu, "Saçımın teli bile titremiyor. Korkaklar korkutmak için uğraşır. Biz korkmuyoruz sadece sandığa çağırıyoruz. Gel, mertçe hesaplaşalım" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediyesi Koru Parkı açılışında açıklama yaptı.

Kararlı bir şekilde Cumhurbaşkanlığı yoluna çıktığını vurgulayan İmamoğlu, buna kimsenin engel olamayacağını söyledi. İmamoğlu, "Bir Allah'ın kulunu birbirinden ayırt etmeyeceğim. Hiçbirinizin kuşkusu olmasın" dedi.

'Saçımın teli bile titremiyor'

Korkakların korkutmak için uğraştığını söyleyen İmamoğlu, kendisine yönelik baskılara işaret ederek "Ekrem'e çelme takamayacaklar, Ekrem'i engelleyemeyecekler, saçımın teli bile titremiyor. Korkaklar korkutmak için uğraşır, biz korkmayız, kimseyi de korkutmayız; sandığa çağırırız. Gel, mertçe hesaplaşalım" ifadelerini kullandı.

Bu ülkedeki her bir insanın eşit yurttaş olduğunu vurgulayan İmamoğlu, "Ben belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söylüyorum; 'Bu görev kutsal bir görevdir kimseye kolay kolay nasip olmaz. Hakkını vereceksiniz.' İnsanı yaşat ki devlet yaşasın bize asil bir emanettir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar