Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde konuştu
15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde bulunan anıtı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bulunan '15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret edip Kuran okuyan Erdoğan açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sevgili İstanbullular, şehitlerimizin yakınları, kahraman gazilerimiz sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. senesindeyiz. Yine tek yürek tek bilek olarak bir aradayız. Meydanlara koşan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Sadece köprü üzerinde 34 vatandaşımızı şehit verdik. Hafızamıza kazınan o sahnelerin hiçbirini unutmadık ve unutmuyoruz.

Milletimizin çıplak elleriyle tanklara ve ölüm kusan silahlara karşı verdiği destansı mücadeleyi büyük bir iftiharla hatırlıyoruz.

İnsan bir kere ölür. Adam gibi ölür diyen milli irade kahramanlarını şükranla anacağız. Şehitlerimizin kahramanlıklarını dilden dile anlatacağız. 15 Temmuz'a oyun diyenleri kıyamete kadar affetmeyeceğiz. Bu millet istiklaline dokunan her oyunu nasıl bozmuşsa bozmaya devam edecektir. Şehitlerimizi unutmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar