CHP lideri Özel'den operasyonlara ilişkin açıklama: İBB'ye yürümek üzere çok sayıda belediyeyi kuşatan bir soruşturma
Yayınlanma:
Özgür Özel, bu sabah İstanbul'daki belediye operasyonlarına ilişkin "İBB'ye yürümek üzere çok sayıda belediyeyi kuşatan bir soruşturma" ifadelerini kullandı.
İstanbul'da, aralarında Kartal ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılarının da bulunduğu 9 belediye başkan yardımcısı ve belediye meclis üyeleri hakkında terör soruşturması başlatıldı. Soruşturma kapsamında 10 şüpheli gözaltına alınmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'den İsmail Saymaz'a konuştu.
Özel, "Benim gördüğüm kadarıyla İBB’ye yürümek üzere çok sayıda belediyeyi kuşatan bir soruşturma yapacaklar. Ben Beşiktaş’la birlikte ona inandım; adım adım ona doğru gidiyorlar diye düşünüyorum." dedi.
Öne Çıkanlar
Siyaset