Bahçeli'nin Öcalan sözlerine tepki gösteren Türkeş'e MHP'den 'FETÖ' göndermesi

Bahçeli'nin Öcalan sözlerine tepki gösteren Türkeş'e MHP'den 'FETÖ' göndermesi
Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş, Bahçeli'nin Öcalan'a yönelik sözlerine tepki göstererek 'Umut hakkından yararlansın diyen Bahçeli’yi kınıyorum' dedi. MHP'li İsmail Özdemir, Türkeş'in ifadelerine karşılık 'FETÖ'cü göndermeli bir paylaşım yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında 'Öcalan örgütü lağvetsin, umut hakkının kullanılmasıyla ilgili yasal düzenleme yapılsın' ifadeleri yankı uyandırdı.

'Umut hakkından yararlansın diyen Bahçeli’yi kınıyorum'

Alparslan Türkeş’in kızı ve İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, MHP lideri Bahçeli'nin ifadelerine tepki göstererek "Kulaklarıma inanamadım… Bebek katili, terörist başını meclise davet edip konuşma yapmasını isteyen ve UMUT HAKKINDAN yararlansın diyen Devlet Bahçeli’yi kınıyorum. Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz.. TBMM’de yeteri kadar terörist varken birde onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA..." dedi.

'Her zaman mazhar olduğunuz 'hocanızın' acısı'

Türkeş'in sözlerine MHP Milletvekili İsmail Özdemir'den tepki geldi. Özdemir, Türkeş'e yönelik yaptığı paylaşımda 'FETÖ'cü imasına yer vererek "Teşekkür, alaka, yakın takip, ilgi ve desteğine her zaman mazhar olduğunuz “hocanızın” acısını ve mensubiyetinizi başka yollarla yaşamanızda ve göstermenizde fayda var. “Önce ülkem ve milletim” hassasiyeti size fazla geliyor, uzun sürek kaldığınız ABD hassasiyetinden memleketi anlamanız ve yorumlamanız mümkün olmuyor" ifadelerini kullandı.

foto.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar